Semplice eleganza
Válasszon egy témakört az alábbi listából, majd kattintson annak a cikknek a címére, melyet el szeretne olvasni.
Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

altProjektnyitó rendezvény Dobán

 

A KDOP-4.1.1/A-10-2010-0001, Doba Község szennyvízelvezetése és kezelésének fejlesztése című projekt nyitó rendezvényét tartották április 24-én, kedden Dobán. A rendezvényen Horváth Zoltán polgármester, Edelényi Béla projektmenedzser és Dobos Gábor PR menedzser ismertették a projektet, megvalósításának fázisait és a nyilvánosággal kapcsolatos feladatokat.

A korszerű szennyvízkezeléssel ellátott lakások arányának növelése, a kiépülő szennyvízhálózatra történő lakossági arány maximalizálása mellett a  projekt célja hosszú távon a lakosság életkörülményeinek javítása ezzel a település lakosságmegtartó erejének megtartása, növelése, valamint a környezet terheltségének csökkenése.
 

 

Bővebben: Projektnyitó rendezvény Dobán

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

Előadás a nemzeti köznevelési törvényről

 

Április 24-én, kedden a devecseri Kastélykönyvtárban Szűcs Attila, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztályának főosztályvezetője tartott előadásta nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvényről. A főosztály vezető előadásában többek között az említett törvény hatályba lépésének ütemezéséről és a 2012-ben várható kapcsolódó törvény, kormányrendelet és NEFMI rendelet módosításokról is beszélt. Az ezt követő fórumon a tanügyigazgatás aktuális kérdéseiről esett szó.

 

 

 
Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Nemes Attila, Somlójenő polgármestere elhunyt. Temetése április 19-én, csütörtökön a 15:30-kor kezdődő Szentmise után 16:00 órakor lesz a somlójenői temetőben.

 

Burján Ernő

Társulás elnöke

 

   
Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

altStartmunka Program - Ágaprító gép használatba vétele

 

Használatba vették a startmunka program keretén belül vásárolt ágaprító gépet a devecseri kistérséghez tartozó önkormányzatok. A berendezés minden tagtelepülésen a munka könnyebbé, hatékonyabbá tételével segíti a projekt megvalósítását.

 

Bővebben: Startmunka Program - Használatba vették az ágaprító gépet

 
Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg.  E-mail

 

altMárcius 29-én csütörtökön Burján Ernő a társulás elnöke átvette a Startmunka Program keretében, a társulás "Közfoglalkoztatás szervezés" projektjének megvalósításához vásárolt Ágaprító gépet. Az átvételkor jelen volt Gaál-Fülöp Károlyné a gép leendő kezelője is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Startmunka Program- Ágaprító gép átvétele

   

5. oldal / 6

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 Következő > Utolsó >>