Semplice eleganza

Nagypirit hírek

Címlap - Nagypirit

Nagypirit Község Önkormányzatának honlapja.
  • PALAX POWER 70 típusú tűzifa készítő gép értékesítése

    Nagypirit Község Önkormányzata értékesítésre hirdet 1 db PALAX POWER 70 típusú tűzifa készítő gépet megkímélt állapotban.

    A vételi ajánlatokat 2023. október 2. reggel 8 óráig várjuk a polgarmester@nagypirit.hu email címre.



  • Nagypiriti temető fejlesztése

    A Kedvezményezett neve: Nagypiriti Református Egyházközség

    A projekt címe: Nagypiriti temető fejlesztése

    A támogatás összege: 5 995 507 Ft

    A támogatás mértéke: 100%

    A projekt befejezési dátuma: 2023.07.31.

    A projekt azonosító száma: 3346220677

    A projekt tartalmának rövid bemutatása: Egyházi közösség tulajdonában lévő temetők infrastrukturális fejlesztése - 2022 című, MFP-FFT/2022 kódszámú felhívás keretében oszlopok betonozása a kerítés teljes hosszúságában, szegélykövek kialakítása az oszlopok között, kerítésdrót és oszlopok rögzítése a kerítés teljes hosszúságában, kis és nagykapu készítése (1/3-2/3 arányban), Temető Nyilvántartás szoftver licencelése.

     



  • Támogatói okirat falugondnoki busz beszerzéshez

    A Magyar Falu program keretében a 2021. évben meghirdetett Tanya- és falugondnoki buszok beszerzése pályázati kiírás keretében Önkormányzatunk sikeresen pályázott.

    A támogatói okirat ide kattintva tölthető le.

     



  • Kolontár Falunap - 2022.07.09.

     



  • Beszámoló a Polgárőr családi napról

    A Nagypirit, Kispirit Polgárőr Egyesület 500.000,- Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesült a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiumának döntése alapján a NEAO-KP-1-2022 kódszámú „Civil szervezetek működésének biztosítására vagy szakmai programjának megvalósítására és működésének biztosítására fordítható összevont támogatás 2022.”című pályázati kiírására benyújtott pályázatán. A támogatásból Polgárőr Egyesület Családi Napjának megszervezése valósult meg. A program 2022. 06.06.-án valósult meg Nagypiriten a Faluháznál. Kb. 150 személy jött el a rendezvényre. Gyermekprogramokkal indult a nap: légvár, arcfestés, lövészet, darts, rendőrségi bemutató. Majd ebéd után fellépők szórakoztatták a felnőtteket: a Tornaparti Csajok tánccal, Farkas Nóra és Pintér Tamás énekkel. Mindenki nagyon jól érezte magát, sikerült hozzájárulni az emberek szórakozásához, kikapcsolódásához, közösségünk összekovácsolásához.



  • Polgárőr családi nap 2022.06.06.