Semplice eleganza
Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2014 április 17) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Az előző évekhez hasonlóan az idei Térségi Szakmai Kirándulás a térség polgármestereinek, jegyzőinek, munkatársainak a részvételével került megtartásra.

 

A kirándulás alkalmával elsőként Mosonmagyaróvárra látogattunk el, ahol Dr. Nagy István polgármester mellett Fehérné Bodó Mariann jegyző fogadott minket, akinek vezetésével a felújított óvárost nézhettük meg, új szabadidős eszközöket próbálhattunk ki. Ezt követően ellátogattunk a Futura Interaktív Természettudományi Élményközpontba is.

A nap további részében a Halásziban található Babos Majorban fogadott minket Majthényi Tamás polgármester és a major tulajdonosa. A major megtekintése mellett borkóstolás és lovas programon is részt vettünk.

Ellátogattunk egykori koronázó városunkba – a mai szlovák fővárosba – Pozsonyba, ahol a Dunapartot és a történeti városközpontot tekintettük meg.

A nap zárásaként Bősön Fenes Iván polgármester, Varga Éva hivatalvezető és Ilka Alfréd a Bősi Vizierőmű igazgatója köszöntött minket a bősi polgármesteri hivatalban.

A második napon a Bősi Vizierőmű megtekintése mellett egy „zsilipezéssel” egybekötött sétahajókázáson vettünk részt.

A kirándulás méltó zárása volt a győri Aranyhal Étteremben elköltött vacsora és az azt követő szabadidő park egy részének megtekintése.

 

 

 

Ezúton köszönjük minden kedves vendéglátónknak a szíves fogadtatást és jóltartást, a kirándulóknak a részvételt és a jó kedvet!