Semplice eleganza

Köszöntjük weblapunkon

okt
20

Idén is lesz kistérségi nap

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 október 09) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Kistérségi Nap a Széki-tónál

 

Az idei évben október 6-án kerül megrendezésre a Széki-tó devecseri oldalán. A  horgász- és főzőversennyel egybekötött rendezvény fővédnöke Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott úr, védnöke Ékes József országgyűlési képviselő lesz.

 

 

 

sze
20

Támogatást nyert az "Egy jobb életért" pályázat

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 szeptember 25) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Tájékoztatás nyertes pályázatról

 

 

Támogatást nyert a Somló-környéki Többcélú Kistérségi Társulás a TÁMOP 5.1.1-11/1 kiírásra benyújtott „Egy jobb életért!” elnevezésű pályázata. Az októberben induló projektet megvalósítására közel 150 millió forint vissza nem térítendő támogatásból valósítja meg a társulás és konzorciumi partnere a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Egyesület.

Bővebben: Támogatást nyert az "Egy jobb életért" pályázat

sze
20

TÉRSÉGI SZAKMAI KIRÁNDULÁS 2012.

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 szeptember 25) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

Térségi Szakmai Kirándulás 

 

Ebben az évben szeptember 6-7-én került sor a Somló-környéki TKT által szervezett Térségi Szakmai Kirándulásra, melyen a kistérség polgármesterei, jegyzői és a munkaszervezet tagjai vettek részt.

 

Az első napon a szlovéniai Lendvában működő Magyar Nemzetiségi Művelődési Intézetbe látogattunk el, ahol Kepe Lili az intézet igazgatója mutatta be annak működését és a szlovéniai magyarság helyzetét, kulturális lehetőségeit. Ezt követően a lendvai magyarok egyik büszkeségét a Makovecz Imre által tervezett színházat tekintettük meg.  Rövid városnézés után továbbindultunk -Muraszombaton keresztül - a festői Jeruzalem borvidékre, ahol a Malek pincészetben finomabbnál finomabb borokból és borkorcsolyából álló kóstoló várt minket.

 

Bővebben: TÉRSÉGI SZAKMAI KIRÁNDULÁS 2012.

aug
20

TÉRSÉGI NAP NAGYALÁSONY

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Térségi rendezvény Nagyalásonyban

 

Térségi napot tartottak augusztus 18-án, szombaton Nagyalásonyban. A remek hangulatú egész napos rendezvényen a kulturális programok, kiállítások mellett borudvart és főzőutcát is kialakítottak a szervezők a résztvevők, érdeklődők nagy örömére. A főzőutcán a Kistérségi Munkaszervezet tagjai is főztek és kínálták az érdeklődőknek az általuk készített finomságokat.

A programok méltó lezárása volt azt esti tűzijáték, amit a rendezvény programjaihoz hasonlóan pályázati forrásból valósítottak meg a szervezők.

 

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

aug
20

Európai Uniós támogatással épül a csatorna Dobán

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Lakossági fórumot tartottak Dobán

 

altNagyszámú érdeklődő részvételével tartották meg lakossági fórumot a Művelődési Házban 2012. július 25-én a szennyvíz-csatorna beruházással kapcsolatban. A fórum Horváth Zoltán polgármester, Vikker Attila műszaki ellenőr, Rieger Ottó a Bakonykarszt Zrt. képviselőjének és Edelényi Béla projektmenedzser  ismertették a projekt fázisait, a beruházással kapcsolatos tudnivalókat, válaszoltak a jelenlévők kérdéseire.

 

A fórumról bővebben itt olvashatnak.

 

 

 

 

aug
20

SOMLÓ HANGJA FESZTIVÁL

Írta: Kozma Zsuzsanna Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Magyarok Nemzetközi Kulturális Találkozója Dobán

 

A jó zene és a szép borok fesztiválját tartották július 19-22-ig Dobán a kastély parkjában. A színvonalas rendezvényen a világzene, népzene és a jazz képviselői szórakoztatták az érdeklődőket. A fesztiválon többek között családoknak szóló programok, borvásár és helyi termékek vására is helyet kapott.

A rendezvény  új és különleges programjai a határon túl működő, többek között Lendvából, Székelyudvarhelyről, vagy  Monteralból érkező hagyományőrző néptáncegyüttesek fellépései voltak.

 

A rendezvényről bővebben itt olvashatnak.

7. oldal / 12

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>