Semplice eleganza

Köszöntjük weblapunkon

20

Projektnyitó ünnepség Borszörcsökön

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 május 22) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Projektnyitó ünnepség Borszörcsökön

 

altA KDOP-4.1.1/A-10-2010-0003,  Borszörcsök Község szennyvízelvezetési és szennyvíztisztítási beruházása című projekt nyitó rendezvényét tartották május 14-én, hétfőn a borszörcsöki Művelődési Házban. Az ünnepségen Modori László polgármester, Edelényi Béla projektmenedzser, Dobos Gábor PR menedzser valamint Vörös László, a kivitelezést végző Boroszlán Zrt. vezérigazgatója ismertették a projektet, annak főbb elemeit.

A korszerű szennyvízkezeléssel ellátott lakások arányának növelése, a kiépülő szennyvízhálózatra történő lakossági arány maximalizálása mellett a  projekt célja hosszú távon a lakosság életkörülményeinek javítása ezzel a település lakosságmegtartó erejének megtartása, növelése, valamint a környezet terheltségének csökkenése.

 

Bővebben: Projektnyitó ünnepség Borszörcsökön

20

Projektnyitó rendezvény Dobán

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 május 07) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

altProjektnyitó rendezvény Dobán

 

A KDOP-4.1.1/A-10-2010-0001, Doba Község szennyvízelvezetése és kezelésének fejlesztése című projekt nyitó rendezvényét tartották április 24-én, kedden Dobán. A rendezvényen Horváth Zoltán polgármester, Edelényi Béla projektmenedzser és Dobos Gábor PR menedzser ismertették a projektet, megvalósításának fázisait és a nyilvánosággal kapcsolatos feladatokat.

A korszerű szennyvízkezeléssel ellátott lakások arányának növelése, a kiépülő szennyvízhálózatra történő lakossági arány maximalizálása mellett a  projekt célja hosszú távon a lakosság életkörülményeinek javítása ezzel a település lakosságmegtartó erejének megtartása, növelése, valamint a környezet terheltségének csökkenése.
 

 

Bővebben: Projektnyitó rendezvény Dobán

áp
20

Előadás a nemzeti köznevelésről szóló törvényről

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 április 26) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Előadás a nemzeti köznevelési törvényről

 

Április 24-én, kedden a devecseri Kastélykönyvtárban Szűcs Attila, a Veszprém Megyei Kormányhivatal Oktatási Főosztályának főosztályvezetője tartott előadásta nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvényről. A főosztály vezető előadásában többek között az említett törvény hatályba lépésének ütemezéséről és a 2012-ben várható kapcsolódó törvény, kormányrendelet és NEFMI rendelet módosításokról is beszélt. Az ezt követő fórumon a tanügyigazgatás aktuális kérdéseiről esett szó.

 

 

áp
20

SZOMORÚ HÍR

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 április 17) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Nemes Attila, Somlójenő polgármestere elhunyt. Temetése április 19-én, csütörtökön a 15:30-kor kezdődő Szentmise után 16:00 órakor lesz a somlójenői temetőben.

 

Burján Ernő

Társulás elnöke

 

áp
20

Startmunka Program - Használatba vették az ágaprító gépet

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 április 10) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

altStartmunka Program - Ágaprító gép használatba vétele

 

Használatba vették a startmunka program keretén belül vásárolt ágaprító gépet a devecseri kistérséghez tartozó önkormányzatok. A berendezés minden tagtelepülésen a munka könnyebbé, hatékonyabbá tételével segíti a projekt megvalósítását.

 

Bővebben: Startmunka Program - Használatba vették az ágaprító gépet

áp
20

Startmunka Program- Ágaprító gép átvétele

Írta: Kozma Zsuzsanna Módosítás: (2012 április 05) Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 

altMárcius 29-én csütörtökön Burján Ernő a társulás elnöke átvette a Startmunka Program keretében, a társulás "Közfoglalkoztatás szervezés" projektjének megvalósításához vásárolt Ágaprító gépet. Az átvételkor jelen volt Gaál-Fülöp Károlyné a gép leendő kezelője is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bővebben: Startmunka Program- Ágaprító gép átvétele

9. oldal / 12

<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>